Skip to main content

Lid worden?

Wat leuk dat je overweegt lid te worden van Scoutinggroep de Markesteen! De Markesteen biedt plaats aan iedereen vanaf 4 jaar oud die het leuk vindt in de natuur te spelen, dingen te leren en zelfstandigheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Contact en leeftijden

We hebben zogenaamde speltakken voor verschillende leeftijden. Neem gerust contact op met de juiste speltak als je interesse of een vraag hebt!

Bevers: 4-7 jaar bevers@markesteen.com
Welpen: 7-11 jaar welpen@markesteen.com
Scouts: 11-15 jaar scouts@markesteen.com
Explorers: 15-18 jaar explorers@markesteen.com

Ga voor de uitgebreide contactgegevens naar onze contactpagina.

Waar zitten we?

Het adres van Scoutinggroep de Markesteen is bovenallee 3 in Velp. Een verdere routebeschrijving is hier te vinden.

Eerst even kijken of je het leuk vindt?

Voordat je je gaat inschrijven is het natuurlijk eerst fijn om te weten wat de opkomsten bij de Markesteen nou eigenlijk inhouden. Daarom kun je gratis drie opkomsten meedoen om te kijken of het iets voor je is. Ben je na die drie keer overtuigd? Dan kun je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij de leiding! Is het toch niks voor jou? Geen enkel probleem, je bent nergens toe verplicht.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij die graag! Stuur een mailtje of bel ons, de contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

Gelrepas

Lidmaatschap met de Gelrepas is ook mogelijk. Via de Gelrepas wordt het lidmaatschap gedeclareerd. Ook hiervoor kun je contact opnemen met ons via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar de juiste speltak.

Veelgestelde vragen

Wat kost scouting?

Ieder lid van Scoutinggroep de Markesteen betaalt contributie. De contributie bedraagt € 32,- per kwartaal*. Voor vragen over het lidmaatschap of de contributie verwijzen we je door naar de penningmeester (penningmeester@markesteen.com).

Hoe zit het met de kleding?

Bij scouting hoort ook bepaalde kleding. De kleding die we dragen heet Scoutfit. Als je besluit lid te worden zul je deze moeten aanschaffen bij de Scoutshop. De kleur blouse die je nodig hebt hangt af van de speltak waar je lid van wordt. Soms heeft de leiding nog tweedehands blouses liggen, voor een relatief klein bedrag kunnen die vaak worden overgekocht, mocht je hier interesse in hebben verwijzen we je door naar de leiding.

Verder hebben we nog een echte Markesteen trui die je optioneel kunt bestellen bij de leiding (zolang de voorraad strekt).

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij die graag! Stuur een mailtje of bel ons, de contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

*De inhoud van www.markesteen.com is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel Scoutinggroep de Markesteen tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt Scoutinggroep de Markesteen expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is.