rsw top 3 2018

Afgelopen weekend hebben twee patrouilles gestreden om de titel bij de RSW (Regionale Scouting Wedstrijden). De RSW is een regionaal weekendkamp waar scouts uit de hele regio hard hun best doen om punten te scoren. Punten kunnen worden verdiend door leuk mee te doen met activiteiten, goed samen te werken, het kampement opgeruimd en veilig te houden en nog veel meer.

 Onder leiding van PL Sem is groepje 'Markestwee' derde geworden van de in totaal 36 groepjes die meededen! Deze patrouille mag dus de regio gaan vertegenwoordigen op de LSW (Landelijke Scouting Wedstrijden) in Baarn! In deze patrouille zaten Sem, Roel, Inger, Marieke en Roos.

Het groepje 'Markest1' met PL Veerle is 9e geworden, waar wij als leiding ook heel trots op zijn! Deze patrouille bestond uit Veerle, Linde, Boaz, Sven, Ben en Teun.

Wij wensen de patrouille van Sem heel veel succes maar vooral ook veel plezier bij de LSW! Het is een grote eer hieraan mee te doen en niet veel mensen krijgen die kans. Je moet namelijk in de top 3 komen van de RSW.

Jaarplanning

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button