whatsapp image 2018 03 31 at 22.56.04

Terwijl veel van onze leiding en scouts op HIT zijn hebben we zelf ook nog een normale opkomst! Nouja.. normaal? Wat is er normaal aan een echte paasopkomst?

Bij een echte paasopkomst horen natuurlijk eieren, en die hadden we! We begonnen de opkomst met ouderwets eieren zoeken die we die opkomst zouden gaan gebruiken. Zodra alle eieren waren gevonden gingen we kijken welk tweetal het het langst volhield om eieren over te gooien zonder dat het ei kapot zou gaan. Dit ging vooral bij de leiding niet helemaal volgens plan, al snel zaten ze onder het ei.

 Vervolgens was het tijd om vuur te gaan maken, we hebben namelijk eieren, kaas, ham en... sinaasappels! 

Hoeveel manieren zijn er om eieren klaar te maken? Meer dan je denkt! Vandaag hebben wij er zoveel voorbij zien komen dat we een jaartje geen ei meer kunnen zien, en dat kwam niet door de ei-phone grap van Spaan..

We hebben eieren gebakt zien worden op alluminiumfolie, gekookt in boterhamzakjes, gekookt in sinaasappels met heerlijke spekjes en geraspte kaas en zelfs gepocheerd in blikjes van frisdrank!

Na de opkomst was het tijd om nog even rustig een potje eibal te spelen. Trefbal bedoel ik zeker? Ja, maar dan met eieren. Want daar hadden we er nog een paar van over, haha.
Al met al een geslaagde opkomst, al zullen de wasmachines een keertje overuren moeten draaien.

Benieuwd naar alle foto's? 

Bekijk het fotoalbum

Jaarplanning

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button