{swf;http://www.markest1.nl/tempstore/snowfinal2010.swf;[changeparams]width=600;height=400;[/changeparams]}

Een witte kerst! Met deze zeldzame schoonheid glijden de laatste dagen van 2010 aan ons voorbij. Het jubileumjaar zit er bijna op... Op deze plek willen de vrijwilligers van Scoutinggroep de Markesteen iedereen fijne feestdagen wensen, en een geweldig 2011! En iedereen uit te nodigen voor de nieuwjaarsopkomst op 8 januari! (klik maar op lees meer!) (ook voor de complete foto!)

Het lijkt er overigens op dat 1 van onze goede voornemens inmiddels overbodig is, want zoals op bovenstaande foto te zien is, lijkt de stapel hout die de camping al 15 maanden tussen beide gebouwen had liggen, verdwenen. (En terzijde: het was niet een goed voornemen dat hout eens op te ruimen, maar om een niet nader te noemen camping aan te sporen haast te gaan maken met hun hout-afval)

Nieuwjaars opkomst:

Zaterdag 8 januari, van 15:15 tot 18:00. Want we gaan het jaar met een bijzonder tintje starten! (En omdat we gelijk willen beginnen is het van belang dat iedereen op tijd is!) We beginnen in de kampvuurkuil van het benedengebouw, alwaar we terug gaan naar het jaar 1402.. Het staat vast dat daar iets niet pluis is...

Waar het vuur haar weg kan vinden,

en je de bomen kunt horen fluiten...

Om 17:30 zijn ook de ouders uitgenodigd, en proosten we met elkaar op een fantastisch Scoutingjaar!

Tot slot: een hoog resolutie versie van bovenstaande foto (gemaakt op 1e kerstdag 2010, ruim 15 cm sneeuw!) kun je hier downloaden... (en voor de fotologen onder u: het is een HDR panorama uit 8 foto's)

 

Jaarplanning

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button