**NIEUW JAARS OPKOMST **

Heel belangrijk!

In verband met de aanhoudende vorst wordt de nieuwjaarsopkomst "anders" dan gepland. De tijden blijven ongewijzigd, maar de locatie veranderd.

Waarom niet gewo on bij de blokhut? Nou, koning Winter heeft Nederland en dus ook het Beekhuizense Bos in zijn greep. Naast natuurijswedstrijden en schitterende landschappen veroorzaakt hij echter ook veel overlast. Zo is de weg naar de Markesteen toe vanaf voormalig zwembad Beekhuizen afgesloten. Doorrijden op eigen risico (=onverzekerd voor automobilisten, zelfs bij een vallende tak). Ook weten we niet of de afvoer werkt (die bevriest een enkele keer vaker) en weten we zeker dat er problemen zijn met de waterleiding. Ook weten we niet of bij de voorspelde temperaturen (er wordt weer strenge vorst voorspeld) de kachels voldoende hitte geven.

 ?

Wat is nu de bedoeling? We gaan met zijn allen (iedereen is welkom, ouders, broertjes, zusjes, enz.) schaatsen op Biljoen van 18:30 tot 20:00. Kleed je warm aan, schaatsen mee, dan zorgen wij voor de verlichting van Biljoen en warme chocolademelk! Heb je geen schaatsen en kun je niet schaatsen? Een slee meenemen kan ook leuk zijn, en anders kom je gewoon even iedereen gelukkig nieuwjaar wensen!

Wordt Biljoen verlicht dan? Ja! Zaterdagavond tussen 18:30 en 20:00 wordt de vijver gedeeltelijk verlicht, zodat schaatsen in het donker veilig kan.

Jaarplanning

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button