(H?! Yannick kan weer lopen schaatsen!)

Het zit er weer op! De laatste opkomsten van 2008 zijn een feit. En natuurlijk hebben die bij veel speltakken het thema "kerst"! Hoewel we nog geen fotomateriaal hebben van de ochtendspeltakken, beginnen we bij het begin! Foto's van de Welpen en Kabouters toegevoegd.

Klik maar op "lees meer"

De welpen bijten om 10:00 het spits af, met allemaal feestelijke ontbijtjes. Iedereen heeft -geheel volgens de kerstgedachte- iets gemaakt voor iemand anders. En we kunnen?alvast verklappen dat er wederom weer veel kunststukjes tussen zaten! En terwijl de welpen rustig zitten na te tafelen, beginnen om 11:00 de Bevers en de Kabouters. De Bevers gaan ook met zijn allen ontbijten, maar eerst moeten nog even kerstballen gezocht worden.

De kabouters gaan ook feestelijk ontbijten, maar daar maakt iedereen een stukje van de brunch.

 ?
  ?

De Scouts gaan wat heel anders doen. Na onderling overleg wilden de scouts graag een keertje niet een maaltijd, maar liever schaatsen in het Openluchtmuseum. Dat bleek prima te organiseren, en door de grote hoeveelheid kinderen die gratis naar binnen mocht omdat ze een Museumjaarkaart hadden ook zeer betaalbaar. (Het overgebleven geld komen we in januari op terug)

{youtube}qs9paMQ5_gM{/youtube}

 

De schaatsbaan van het Openluchtmuseum is leuk! Er staan een paar honderd paar prima schaatsen klaar, de aankleding is leuk.. Alleen dat schaatsen... Niet iedereen (lees: alleen Roeland) kan goed schaatsen, maar dat mag de pret niet drukken (dat Roeland niet kon schaatsen). Maar goed, de betekenis van het woord "ijspret" duidelijk te zien in het museum. Ook de rest van het museum is toegankelijk, zoals bijvoorbeeld ook de oudhollandsche snoepwinkel. Een geslaagde afsluiting van 2008!


En de foto's staan hier!

Jaarplanning

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button